Supa cu cous-cous

de Adele in Supe, 7 Apr 2015 | 4060 vizualizari

 

Daca tot e vremea rece si primavara se lasa asteptata am pregatit ceva cald si numai bun mai ales cand mai esti si racit ;;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 -3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 aripi de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • cous-cous
  • 1 ou optional
  • apa cat cuprinde
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu cous-cous:

Se curata si se spala toate legumele, se taie in cuburi, doar ceapa se curata si se taie in doua, dupa care se pun intr-o oala pe foc cu apa, se adauga uleiul de masline , se spala aripilie de pui si se pun si ele la fiert, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit pentru 20 de minute. Dupa care se potriveste de sare si piper dupa gust. Spre final se adauga cous-cous-ul, se lasa 2-3 minute si se opreste.Daca doriti puteti drege cu un ou si adauga patrunjel .

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Se pot pregati si galuste de cous-cous, se pune la inmuiat in apa 5 minute ,dupa care se coace pentru cateva minute si se lasa la racit,se adauga un ou si se amesteca totul bine se formeaza galustele si se adauga la final cand supa este gata.

2

Aripile de pui le-am pus sa dea un gust mai bun supei, puteti folosi orice tip de carne doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu cous-cous" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde